Voorpagina
Weerbaarheidstraining
Weerbaarheid is een officieel woord dat eigenlijk niks meer of niks minder betekent dan opkomen voor jezelf. Hartstikke belangrijk dus. Of niet soms? Zowel voor jong als oud levert Céchi weerbaarheidstrainingen op maat.

Als je goed kunt opkomen voor jezelf trek je je eigen plan. Goed doordacht, dat wel. Zeker niet over één nacht ijs. Opkomen voor jezelf kun je leren. Dat klinkt misschien gek maar het is wel zo. De basis van opkomen voor jezelf is trots zijn.

Ehhh bah trots zijn op mezelf? Waarom zou ik? Omdat onderzoeken hebben uitgewezen dat trotse mensen het waard vinden om voor zichzelf te “vechten”, zowel letterlijk als figuurlijk. Mocht je in de problemen komen, dan ga je niet in een hoekje zitten maar probeer je een voor jou goed werkende oplossing te verzinnen.

Een training bestaat uit 10-12 bijeenkomsten van een uur. In een groep ga je zowel fysiek als “tussen de oren” aan het werk. Door een mix van oefeningen, spelletjes, rollenspellen en discussies word je bewust gemaakt van je eigen kracht. Klinkt leuk toch? Kijk eens verder op: www.bwz.nu, dat is de bond van de weerbaarheidstrainers in Nederland.


Kijk ook op:
bwz.nu
gevaarsbeheersing.nl